ZÁHLAVÍ OBRÁZEK 4.jpg

Sladící tekuté koření

Sladící tekuté koření
Nový zručný specialista!
Sladící tekuté koření přináší nový revoluční technologický postup do přípravy horkých alkoholických nápojů typu svařené víno, punč, grog a horkých nealkoholických nápojů z ovocných šťáv a moštů. 
Sladící tekuté koření již obsahuje veškeré výtažky z kvalitního koření a sladící přísady pro daný typ nápoje v jednom, jejich účinky jsou namíchány v ideálním, vyváženém poměru.
Jeho výrobě je věnována samostatná pozornost nezávisle na dodávaném nápoji.
 
Jednoduchá příprava
Sladící tekuté koření je rychlorozpustné, není třeba luhovat, dále sladit nebo cedit. Jednotlivé chutě jsou pak v nápoji již vyzrálé, propojené a zakulacené.
Dál se již nic nepřidává ani se nedochucuje. Vzniklý nápoj zůstává čirý, zachovává si přirozenou vůni a chuť.

VŠE JE JIŽ HOTOVO: STAČÍ PŘIDAT A VÁŠ OBLÍBENÝ NÁPOJ SE MŮŽE SERVÍROVAT!
KUCHAŘ.jpg
I bez tepelné úpravy
Pro uvolnění a vyniknutí aromat není zapotřebí připravovaný nápoj převařovat ani nadměrně zahřívat.
Vzniklý nápoj si tak mů
že zachovat případný obsah vitamínů či jinak nutričně významných látek, které jsou náchylné na tepelnou úpravu, nedochází ke zbytečnému úniku alkoholu a lze také dosáhnout úspory energie.  


Ekonomicky výhodné
Dávkování probíhá v jednom kroku, přesně a rychle, což výrazně usnadňuje a urychluje produkci, zefektivňuje přípravu, zvyšuje hygienu, eliminuje nežádoucí technologické chyby a zachovává konstantní vysokou kvalitu hotového nápoje a to i při laické přípravě.
Expresní výroba libovolného množství dokonalého nápoje má tedy významný pozitivní dopad na produktivitu práce, kvalitu výsledku a v souhrnu ekonomiku celého procesu.
Vždy skvělý výsledek, vždy spokojený zákazník!
koření 2.jpg
Sladící tekuté koření je zaregistrováno jako Užitný vzor u Úřadu průmyslového vlastnictví ČR.
Na Sladící tekuté koření byl vydán protokol o kvalitě a zdravotní nezávadnosti Zdravotním ústavem se sídlem v Ostravě
PŘÍPRAVA.jpg
vše v jednom 1.jpg
webdesign ©Horalko 2021  Všechna práva vyhrazena.
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one